POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

Dah Mati Tapi Sihat?

Dicatat oleh faz mys On 3:24 PM


Ahakz,dah baca kat atas dan yang bergaris tu? bukan nak kritik aper pon, just nak bagitau surat khabar sekarang dah banyak kesilapan yg berlaku. kalau macam blog aku ni yg sempoi punya ayat xper la nak typo pun, tp ni surat khabar medium rasmi. kalau sebut rasmi mestila semuanya kena ikut protokol..
 kalau berdasarkan pada keratan kat atas tu, saper salah? individu atau polis?atau penulis yang salah..
gambar bayi kat bawah tu mayat atau masih sihat agaknya?HAHAHAHAHA..


Baca Sebelum editor diorg dah ubah kat sini.
Fazmys Online

Please Share it! :)
Reaksi: 

3 Response to "Dah Mati Tapi Sihat?"

  1. my Said,

    seksa mau komen sini.. adeii

     

  2. MyKritik Said,

    ahakz, nak wat ganer..blog baru

     

  3. lebih kurang mcm kes highland tower ari tu la,,,
    "satu mayat lagi dijumpai tapi belum tau samada masih hidup atau meninggal dunia,,"

    camner depa ni bleh jadi reporter,,heran tul aku,,,

     

Post a Comment

Pengkritik

Followers

    Statistik

    Fazmys Online Group

    Join Geng Fazmys

    Fazmys Online

    Klik Untuk Maklumat Lanjut

    Blog Archive

    About Me