POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

Celcom Broadband, Terpantas ke terLEMBAB?

Dicatat oleh faz mys On 3:03 PM

Aku tak tahu nak cakap apa lagi kat celcom ni, bukan aku sorang je yang kutuk sebab tahap LEMBAB broadband dorang nih..tapi dah beratus dan beribu aku rasa.

Aku pengguna Celcom dari tahun 2001 sampai sekarang. tu untuk prepaid la. guna untuk broadband baru je. dan dulu masa awal-awal pakai memang macam harem slownya,pastu aku stop. sebab aku rasa baik pakai topup RM5 sehari tu..

Sekarang aku pakai yang topup je, kalau slow, untuk sehari je aku rasa daripada aku pakai sebulan dan sebulan aku terpaksa menyumpah Celcom ni.

Semalam, 1 April 2011 aku guna lagi.topup RM5. Topup pukul 10.30 malam. Aku guna ok lagi walaupun slow macam siput babi. siput babi ok lagi slow, sebab dia tak pernah mengaku dia tu laju, tapi Celcom ni mengaku kat iklan-iklan tepi jalan, dalam tv, dalam akbar cakap dialah yang terpantas..terpantas ke terPANTAT?

Mesti korang cakap, "ala, RM5 pun nak kecoh-kecoh. Orang lain pakai yang RM68 sebulan tak kecoh pun".
Aku kecoh sebab dah banyak kali kena macam ni. Sekali dua takpe lagi. Yang lagi haru, minggu lepas aku topup RM10 dan RM5 aku wat broadband. tamat pada pukul 2209 keesokan harinya..aku guna sampai la pukul 2205 JAM AKU! yang memang dah set awal 5minit dari jam sebenar. bila aku nak beli broadband semula pukul 2210 tu, tak dapat. aku check semula kredit, dah tinggal 0.24 sen. Mau tak bengang, masa bagi mesej cakap bermula pukul 2208 dan tamat pukul 2209 aku tengok jam aku, pukul 2203. tapi bila aku tengok masa nak habis lagi tinggal 5minit, rupanya aku dah terguna kredit tu..banyak plak tu aku terguna..RM5. padahal kalau ikut waktu sebenar, tak sampai lagi 2209, baru pukul 2200.

tahap kebengangan aku dah sampai tahapnya semalam, dari pukul 12pagi sampai 2pagi aku try memang tak boleh. Korang cakap RM5 kecik jer, umah aku duduk, satu block (rumah flat) ada 50buah rumah. letak 10 orang pengguna Celcom untuk satu block. dan kat sini ada 6 block dah 60 orang pengguna Celcom broadband. 60 darab dengan RM5 dah RM300. tu baru kawasan rumah flat saja. kalau kawasan-kawasan perumahan lain aku tak kira lagi.

Jadi kepada pihak CELCOM AXIATA BERHAD yang mengusahakan CELCOM BERUKBAND BROADBAND. Fikir-fikirkanlah sebelum anda di Fucker-fuckerkan oleh pengguna anda sendiri.



Fazmys Online

Please Share it! :)
Reaksi: 

3 Response to "Celcom Broadband, Terpantas ke terLEMBAB?"

  1. Cik Tanah Said,

    sabar yang oiii.. uhuhuhu

     

  2. padijantan Said,

    Dato' Sri Mohammed Shazalli bin Ramly CEO Celcom http://on.fb.me/ehGSh7 <-- Facebook

    Najib Razak http://on.fb.me/fu9DHl <-- Facebook

    Padijantan http://bit.ly/gu8axi <-- Blog hentam Celcom

    DEBAT Terbuka Diadakan Antara Padi Jantan Vs CEO Celcom http://on.fb.me/dOY0kC <--- Poll, ajak kekawan semua Poll tanda sokongan DEBAT Terbuka diadakan.

     


Post a Comment

Pengkritik

Followers

    Statistik

    Fazmys Online Group

    Join Geng Fazmys

    Fazmys Online

    Klik Untuk Maklumat Lanjut

    Blog Archive

    About Me