POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

Anak Khinzir Kacuk Dengan Manusia?

Dicatat oleh faz mys On 10:44 AM


Kejadian seekor khinzir melahirkan anak yang memiliki tubuh separuh manusia menggemparkan masyarakat antarabangsa terutama dikalangan doktor.


Hahahaha..dah habis dah baca?dah puas dah tengok gambar?apa pandangan korang?bukan kepada surat khabar tu, tapi kepada diri korang..adakah korang ni bodoh seperti penulis surat khabar tu, atau masih lagi di awangan cerdik macam manusia normal ciptaan Allah..
aku jumpa kat facebook dan tengok komen2 orang bodoh dan orang cerdik kat sana..


Apa yang bodohnya penulis dan yang membaca ni percaya, jangan tunjukkan kebodohan tu walaupun dah tau bodoh..simpan jangan bagi orang lain tahu.


Untuk mereka yang rasanya ditahap bodoh lagi, aku just nak bagitau..
Kromosom manusia dan kromosom haiwan takkan dapat bercantum. Allah dah janjikan, "Manusia adalah sebaik-baik kejadian".
Ni adalah "mungkin" cerita wartawan dari satu kolej atau Universiti nak belajar wat berita. Mereka kena create satu berita maya, jadi mereka just cari jer gambar yg nak dibuat berita tu nanti. Tahniah kepada pemberita ni sebab dengan kebodohan yang dia perolehi, dia mampu menyesatkan ramai orang melayu yang bodoh lainnya dan seterusnya membuat fitnah yang akan memalukan bayi kecil tu..


Kepada mereka yang dah bodoh selepas diperbodohkan tu, harap lepas ni lebih berfikir. Orang suruh belajar betul2, korang belajar benda yang melalaikan. Bila jadi macam ni, orang pun ketawa dan cakap korang bodoh..HAHAHAHA..


P/S: bukan menghina, tapi mengkritik


Fazmys Online

Please Share it! :)
Reaksi: 

0 Response to "Anak Khinzir Kacuk Dengan Manusia?"

Post a Comment

Pengkritik

Followers

    Statistik

    Fazmys Online Group

    Join Geng Fazmys

    Fazmys Online

    Klik Untuk Maklumat Lanjut

    Blog Archive

    About Me